Novice2021-01-24T22:11:15+01:00

   NOVICE PROELIUM

Banner Academy 543

Zaponšek se do konca sezone seli v AIX

Slovenski rokometni vratar Rok Zaponšek se do konca letošnje sezone seli v francosko prvoligaško ekipo Pays d'Aix Université Club Handball. Ekipa, ki trenutno zaseda četrto mesto na lestvici, se je pred koncem letošnje sezone želela okrepiti med vratnicami. Zaponšek je s trenutnim klubom Cesson Rennes tako prekinil sodelovanje. Do konca letošnje sezone ostaja še 11 tekem.

22 aprila, 2021|

Znani zmagovalci projekta #mojprviposel s podjetjem Pošta Slovenije

V Športni akademiji Proelium počasi zaključujemo prvo sezono. Naši športniki se izobražujejo tudi na temo »Moj prvi posel«. Skupaj s podjetjem Pošta Slovenije smo za naše člane pripravili posebne naloge, v sklopu katerih so se mladi športniki učili kako predstaviti sebe, kako pristopiti do podjetja in kako promovirati podjetja na svojih družbenih omrežjih. Napočil je tisti pomembni trenutek, ko skupaj izvemo, kdo so trije zmagovalci projekta.

15 aprila, 2021|

V športni akademiji Proelium prostor tudi za socialno ogrožene

Letos v naši športni akademiji Proelium pripravljamo kar nekaj novosti. Ena izmed teh je tudi ta, da bomo pomagali športnikom, ki si želijo napredovati, a za to nimajo dovolj velikih finančnih zmožnosti. Vsi tisti, ki bi si torej želeli napredovati v vašem športu in se nam pridružiti v naši športni akademiji Proelium, pa nimate finančnih zmožnosti – nič hudega.

28 marca, 2021|

Drozg korak bližje ligi NHL

Slovenski hokejist Jan Drozg (član NHL moštva Pittsburgh Penguins) je v letošnji sezoni našel svoje mesto pri ekipi Wilkes-Barre/Scranton Penguins, ki igra v ligi AHL. Drozg je glede na preteklo sezono tako naredil korak naprej. Dobiva vse več priložnosti, trener mu zaupa in hkrati o njemu govori z izbranimi besedami. Drozg je sicer zaradi manjše poškodbe (udarca) izpustil nedeljsko tekmo proti ekipi Lehigh Valley Phantoms. Nova priložnost za dokazovanje bo že v prihodnjih dneh, ko njegovo ekipo čakajo kar tri zaporedne tekme (sreda, petek, nedelja). Drozg je s svojimi igrami ob zaupanju trenerja letos tako naredil še korak bližje ligi NHL.

21 marca, 2021|

Rok in Peter Možič: “Igrali bomo za Ahmeda”

Mariborčani so včeraj v Kanalu na prvi tekmi polfinala državnega prvenstva s 3:0 premagali Salonit. Zmaga je bila na koncu grenkega priokusa zaradi dejstva, ker se je huje poškodoval korektor Ahmed Ikhbayri, ki je utrpel zlom roke nad zapestjem. Rok Možič je dan po tekmi še zmeraj pretresen, vendar je ob enem prepričan, da bo motiv sedaj še večji. Skupaj z njegovim očetom Petrom, ki je ob poškodbi poskrbel za Ahmeda, v en glas zagotavljata: "Igrali bomo za Ahmeda."

19 marca, 2021|
Pokaži več novic

INSTA NOVICE

INSTA NOVICE
Go to Top