Banner Academy 543

Foto: Proelium

Slovenski hokejist Jan Drozg se je vrnil nazaj v Slovenijo. Za njim je izjemno uspešna sezona v ligi AHL pri ekipi Wilkes-Barre/Scranton Penguins. Po vseh pozitivnih odzivih je čas, da Jan stopi pred medije in strne vtise po pravkar končani sezoni. Jan v petek začenja priprave na novo sezono. Te bodo letos še kako pomembne, saj bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da v prihodnje dobi priložnost tudi v ligi NHL.

Vabimo vas, da se nam pridružite v petek, 28.5.2021, ob 13.00 v FIT Tovarni v Mariboru (Tržaška cesta 67A, 2000 Maribor). Jan bo spregovoril o pretekli sezoni in načrtih za vnaprej. Nato ga čaka uvodni trening priprav za novo sezono. Se vidimo.

Foto: Proelium

Slovenski hokejist Jan Drozg se je vrnil nazaj v Maribor. Za njim je izjemno uspešna sezona v ligi AHL pri ekipi Wilkes-Barre/Scranton Penguins. Po vseh pozitivnih odzivih je čas, da Jan stopi pred medije in strne vtise po pravkar končani sezoni. Jan v petek začenja priprave na novo sezono. Te bodo letos še kako pomembne, saj bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da v prihodnje dobi priložnost tudi v ligi NHL.

Vabimo vas, da se nam pridružite v petek, 28.5.2021, ob 13.00 v Fit Tovarni v Mariboru (Tržaška cesta 67A, 2000 Maribor). Jan bo spregovoril o pretekli sezoni in načrtih za vnaprej. Nato ga čaka uvodni trening priprav za novo sezono. Se vidimo.