29 september 2020, ob 19:00 /Online

PRIJAVI SE 

Imaš razvit produkt in iščeš načine, kako na trgu pridobiti čim večjo pozornost kupcev? Ambasadorstvo je zagotovo eden izmed učinkovitih načinov, kako hitreje zgraditi most zaupanja med blagovno znamko in potencialnimi kupci. Ambasador tvoje blagovne znamke je pravzaprav vsak tvoj kupec, a dober glas o tvojem produktu se bo hitreje širil z ambasadorji, ki so svoje ime z izjemnimi dosežki že utrdili na področju, ki ga naslavljaš.

Pomembno vez med športniki in gospodarstvom pomagajo vzpostavljati tudi športne agencije, zato smo se z veseljem odzvali vabilu v goste tokratnega Start:up Müslija. Iz naše agencije se bo tokratnemu dogodku pridružil vodja poslovnih programov – Damir Battisti. Pobliže bo predstavil pristop h kreiranju športnih poslovnih modelov in pristopov, s katerimi pomagamo tako mladim perspektivnim športnikom kot tudi podjetnikom zasesti vidno mesto na področju športa. Ob njemu mu bo družbo delala tudi naša odlična slovenska nogometašica – Dominika Čonč.

Pridi na dogodek in spoznaj, kako lahko tudi ti z ambasadorji narediš preboj na trgu, kako jih izbrati in nagovoriti. Spoznaj vpliv ambasadorstva na blagovne znamke in kako jih lahko tudi ti izkoristiš, da se čim bolj in hitreje približaš kupcem.

Kdo je Damir Battisti?

Damir je vodja poslovnih programov v naši športni agenciji Proelium, ki med seboj uspešno povezuje športnike, talente in gospodarstvo. Sam pravi, da je šport posel in posel je šport. Njegova vloga je skrbeti za “pravilno” ravnotežje med obema. Kot vodja poslovnega dela v agenciji Proelium skrbi za kreiranje in oblikovanje športnih poslovnih modelov, ki jih agencija tudi izvaja.

Damir je del več športnih zgodb, med drugim je ustanovil tudi blagovno znamko Sporttisti. Ob tem je še športni direktor amaterske košarkarske ekipe Adecco in predsednik ŠKD Dražen Petrović.

Kdo je Dominika Čonč?

Dominika je slovenska nogometna reprezentantka, ključna igralka italijanskega AC Milana in ambasadorka blagovne znamke Go4Goal.

Kdo je Tadej Glavač?

Tadej Glavač je prekmurski podjetnik, ki je s svojimi inteligentno zasnovanimi nogavicami pod imenom Go4Goal že prepričal imena kot so Marcos Tavares, Bojan Jokič, Beno Udrih, Borut Mačkovšek, Dragan Gajić, Uroš Zorman, Timotej Lampe Ignjić, Eva Mori in Dejan Zavec.

PRIJAVI SE ZDAJ.