SKUPAJ NA OGLED TEKME RM9

KDAJ?

Nedelja, 20. 3. 2022

KJE?

Verona, Italija

S KOM?

Navijaški bus RM9

TEKMA:

Verona : Monza (18.00)

SPREMLJEVALEC:

Peter Možič

CENA: 70 €

V ceno je vključen prevoz in vstopnica za tekmo.

Pridružite se nam na ogledu odbojkarske tekme prve italijanske lige in skupaj z nami spremljajte Roka Možiča in njegovo ekipo – Verona Volley.

V nedeljo, 20. 3. 2022, se bomo v jutranjih urah odpravili v Verono. V mesto domovanja našega odbojkarskega asa Roka Možiča nas bo popeljal njegov oče Peter Možič, ki bo prevzel vlogo vodnika. Avtobus nas bo malo po poldnevu pripeljal v čudovito mesto Verone. Tam nas bodo pričakali hiša Shakespearove Julije, rimski amfiteater Verona Arena, mestno jedro in ostale znamenitosti, ki si jih boste lahko pogledali skupaj z nami. Seveda boste imeli čas, da si v miru privoščite kosilo in nato se bo armada RM9 navijačev odpravila proti dvorani AGSM Forum. Gre za domovanje Verone Volley. Ob 18. uri bomo nato skupaj navijali za Roka in njegovo ekipo. Po tekmi (okoli 21. ure) se bomo odpravili nazaj proti Mariboru.

PRIJAVE

Prijave z vašim točnim imenom, priimkom, naslovom in telefonsko številko pošljete na email info@proelium.si. V povratnem e-mailom boste prejeli točne informacije o našem skupnem druženju.

S pošiljanjem vaših podatkov se strinjate s splošnimi pogoji Agencije Proelium.

Vse cene so z DDV.

EKSKLUZIVNO

Vsi, ki boste šli z nami na omenjeno tekmo, boste imeli možnost, da prvi preizkusite NOVO, personalizirano linijo oblačil RM9.

Navijajmo skupaj.

#RM9 #roktheworld