ČLANI 2021

Maj Dervarič (nogomet):

“Zelo sem vesel, da sem bil sprejet v akademijo. Tam bom spoznal tudi športnike kot sem sam. Pričakujem, da se bom tam naučil veliko novega ter koristnega znanja, ki mi bo koristilo na moji športni poti.”

Naja Dobnik (rokomet):

“Zmaga ni samo na igrišču, ko sodnik zapiska konec tekme in zavreščijo navijači, temveč takrat, kadar se nekaj gradi fizično in mentalno vsak dan in o tem tudi vsako noč sanjaš. Hvala akademiji Proelium za sprejem in sodelovanje.”

Filip Kac (odbojka):

“Zelo sem vesel, da sem bil sprejet v športno akademijo Proelium, saj nudite vseh šest temeljev, ki jih športnik potrebuje na poti do uspeha. Želim si postati boljša različica sebe in vaša akademija mi bo prav to omogočila. Zelo se veselim sodelovanja z vsemi strokovnjaki športne akademije Proelium. Moji cilji so napredovati na področju fitnesa, pridobiti znanje o pravilni športni prehrani, pridobiti sponzorstva ter se uvrstiti v drugi letnik akademije Proelium.”

Lea Vodopivec (ples, fitnes, boks):

“Zelo sem vesela, da sem sprejeta v novo sezono športne akademije Proelium. Želim se naučiti čim več novih stvari na področju športa in postati še boljša verzija sama sebe, tako fizično, kot tudi psihično. Ko mi je vodja akademije povedal, da sem sprejeta. je bil moj nasmešek na obrazu zelo velik, saj bom te želje lahko končno uresničila.”

Vsi podatki (imena udeležencev) so urejena v skladu z GDPR. V okviru pogodbe je to urejeno z vsakim posameznim športnikom oziroma s staršem (skrbnikom), v kolikor gre za mladoletnega športnika.