SPLOŠNI POGOJI

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://proelium.si/ in http://www.sportnaakademija.si/

Vsa vsebina na teh spletnih straneh sta last podjetja PROELIUM, športna agencija in poslovno svetovanje, Jan Ternjak, s.p. (Gradiška 4A, 2211 Pesnica).

DŠ: SI47824891 in je informativne narave.
Lastnik omenjenega podjetja je Jan Ternjak.

Omejena odgovornost

PROELIUM, športna agencija in poslovno svetovanje, Jan Ternjak, s.p. ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://proelium.si/ in http://www.sportnaakademija.si/ in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin.

Jan Ternjak lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://proelium.si/ in http://www.sportnaakademija.si/za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Uporaba besedil in materialov

V primeru, da podjetje PROELIUM, športna agencija in poslovno svetovanje, Jan Ternjak, s.p., ugotovi, da je kupec brez njegovega pisnega dovoljenja razmnoževal ali prodajal posamezne izdelke (npr. Športna akademija Proelium, “Mastercard športna akademija,” Športna akademija, »Moj prvi posel,« mentorski program za mlade športnike, razno-razne online-tečaje, itd.), ima prodajalec pravico, da kupca kazensko ovadi in za povzročeno poslovno škodo zahteva denarno kazen.

Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Jan Ternjak (ter podjetje PROELIUM) bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh https://proelium.si/ in http://www.sportnaakademija.si/, razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Ko vnesete na katerokoli našo spletno stran vaš e-mail naslov se v celoti strinjate, da lahko podjetje PROELIUM, športna agencija in poslovno svetovanje, Jan Ternjak, s.p. (Gradiška 4A, 2211 Pesnica), davčna številka: SI47824891 (v nadaljevanju upravljavec osebnih podatkov) uporabi vnešene podatke (kot npr. e-mail naslov, telefonsko številko itd.) za namene neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke, komuniciranja, vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav, prilagajanja ponudbe, segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter za druge namene.

Če posameznik ne želi, da mu upravljavec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani, lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@proelium.si  ali se odjavi direktno iz prejete elektronske pošte, poslane preko tretjih orodij za pošiljanje masovne e-pošte.

Bolj podrobne informacije o obdelovanju vaših informacij lahko najdete na spletni strani www.proelium.si/politika-zasebnosti.

Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu.

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

  1. Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so na primer piškotki, ki skrbijo za seje prijavljenih uporabnikov (administratorji, moderatorji strani), to so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne. Na osnovi informacij v teh piškotkih se delovanje in prikaz spletne strani prilagaja vam.

Uporabljamo naslednje piškotke:

cc_necessary

cc_analytics

To so obvezni piškotki, v njih si zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. Ti piškotki imajo trajanje manj kot 365 dni.

  1. Statistika obiska

Upravljalci spletnega mesta si želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov. Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

Uporabljamo naslednje piškotke:

__utma __utmb __utmc __utmz

To so piškotki, ki jih uporablja orodje Google Analytics. Omogočajo nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani. Ti piškotki imajo tranjanje do 2 leti.

  1. Ostali piškotki (3rd partiy cookies)

Ti piškotki skrbijo za pravilno nalaganje vtičnikov družabnih omrežij, kot so recimo Facebook, Twitter, LinkedIn. V isto kategorijo spadajo tudi video vsebine naložene iz skupnosti Youtube. Piškotki družabnih omrežij kot so Facebook, Twitter, Google+ in podobni beležijo največ informacij o uporabnikih in tako potencialno najbolj ogrožajo vašo zasebnost.

Na spletni strani https://proelium.si/ se piškotki družbenih omrežij NE nalagajo avtomatsko, temveč zgolj na izrecen zahtevek obiskovalca s klikom na logo posameznega dužabnega omrežja. Nad morebitnimi piškotki, ki se naložijo ob kliku, upravljalci https://proelium.si/ nimamo vpliva.

Uporabljamo naslednje piškotke:

V primeru, da s klikom vključite katerega od družbenih vtičnikov, je mogoče, da vam le to vstavi svoj piškotek. Nad temi piškotki spletno mesto https://proelium.si/ nima vpliva, zaradi tega družbenim omrežjem nalaganje piškotkov preprečimo, dokler obiskovalci tega izrecno ne zahtevajo s klikom. S klikom na ikono družabnega omrežja se zaženejo vtičniki, ki vam lahko nastavijo svoje piškotke in nad njimi nimamo nadzora. Nalaganju piškotkov se lahko preprosto izognete tako, da vtičnikov ne aktivirate. Vtičniki, ki jih uporabljamo, so vtičniki družabnih omrežij Facebook, Instagram, Twitter, Youtube in LinkedIn.

Dogodki, ki jih organzira podjetje PROELIUM, športna agencija in poslovno svetovanje, Jan Ternjak, s.p., 

Vsi dogodki se snemajo in slikajo, kar pomeni, da s prijavo nanj dovolite, da vas lahko v sklopu množice posnamemo ali fotografiramo ter nato ta material uporabimo v promocijske namene (objave na družbenih omrežjih, oglasi, itd.).

Kriteriji za razpis “Mastercard športna akademija”

Vsi prijavljeni v razpis morajo za prijavo izpolniti anketo, ki jo najdejo na spletni strani http://www.sportnaakademija.si/ oziroma na https://proelium.si/akademija/
Razpis je namenjen mladim športnikom (od 14 leta naprej). Med vsemi, ki se bodo prijavili in izpolnili anketo, bomo za zapolnitev mest, ki so na voljo (skupaj s komisijo), izbirali med naslednjimi kriteriji:

  1. Športni uspehi (zapisani v anketi)
  2. Vizija in cilji (zapisani v anketi)
  3. Želja po uspehu (zapisana v anketi)
  4. Priloženo (individualno) vsebino športnika

Za vsak kriterij bo komisija podelila od najmanj 1 do največ 5 točk. Končni rezultat je seštevek vseh točk in ta je podlaga za izbor kandidatov. Končna odločitev bo znana po koncu razpisanega roka. O odločitvi bo odločala komisija v zasedbi: Jan Ternjak (direktor Športne agencije Proelium), Robert Stojković (vodja športne akademije Proelium) in Damir Battisti (vodja poslovnih programov Športne agencije Proelium in vodja projekta #mojprviposel). Odločitev komisije je dokončna in nanjo nista mogoča ugovor ali pritožba. Prostega mesta v akademijo ni mogoče zamenjati za finance ali ga naprej podeliti tretji osebi.