Začelo se je glasovanje za Večerovo osebnost leta. Na letošnjem seznamu se je znašel tudi naš odbojkarski as Rok Možič. Zanj lahko glasujete pod zaporedno številko 10.

Rok Možič: »Res sem zelo ponosen, da so me izbrali med kandidate za Večerovo osebnost leta. Še ena potrditev več za dobro delo v preteklosti in konec koncev za delo in ves trud, ki ga vsak dan vlagam v to, da sem zmeraj boljši. Seveda je to tudi potrditev, da nisem prepoznaven samo kot športnik ampak tudi kot osebnost. Želim biti vzor tako na igrišču kot izven. Seveda gre tukaj velika zahvala staršem oziroma starim staršem, ki so me dobro vzgojili. V tem delu Slovenije je toliko dobrih športnikov in seveda ostalih, ki bi lahko bili na tem seznamu. Da sem pri 18 letih med njimi, je zame velika čast in hkrati odgovornost. Veliko je takšnih, ki so že dlje časa na sceni, ampak očitno nekaj počnem prav. Vsi, ki me poznajo, vedo, da rad zmagujem in tudi tokrat ni nič drugače. Je potrebno kot mlad začeti zbirati tudi takšne lovorike (smeh).«

Nazadnje je Večerova osebnost Štajerske 2019 postala alpska smučarka Ilka Štuhec.

Glasovanje poteka do 17. 12. 2020. Naziv Večerove osebnosti Štajerske bodo podelili v posebni prilogi v Večeru 22. decembra.