nft
Loading...
Loading...
nft

Proelium. Latinska beseda za bitko, boj. Športniki so eni izmed največjih bojevnikov. Vsak dan se odrekajo, trenirajo, zmagujejo, tudi trpijo … Ekipa športne agencije Proelium je tista ekipa, ki je prva bojna linija za našimi bojevniki. Stojimo takoj za njimi in jim krijemo hrbet. Želimo si, da športniki razmišljajo le o terenu. Za vse ostalo smo tukaj mi. Predstavljamo vam linijo naših bojevnikov. Predstavljamo vam Špelo, Damirja, Robija, Vida, Bora in Jana. To smo mi. Bojevniki, ki smo tukaj za vas dragi športniki. Gre za prvo Proelium NFT izdajo imenovano PRO 1.0. Direktor Športne agencije Jan Ternjak je vsakemu članu ekipe podaril njegov prvi NFT.

nft

Bojevnik Jan

nft

Bojevnik Damir

Bojevnik Robi

Bojevnik Bor

Bojevnik Špela

Bojevnik Vid

5. obletnica Športne agencije Proelium – “Proelium 5th anniversary”

Ob 5. obletnici Športne agencije Proelium (1. 6. 2022) smo pripravili prav poseben izdelek. Skupaj z ekipo smo skozi NFT želeli predstaviti naše delo.

V glavni vlogi je seveda športnik, ki stoji na vrhu, na najvišji stopnički z medaljo okrog vratu. Varuje ga naša ekipa. Varuje ga pred različnimi možnimi vplivi. Trak, ki se vije okoli nas, predstavlja pot, ki jo mora športnik prehoditi, da pride do samega vrha. Do samega vrha sveta, ki je v ozadju. Športnikom želimo, da vse distrakcije, vsi zunanji vplivi, ki so, padejo na naša ramena. Da vse izzive, ki so okoli igrišč in okoli njihovega terena prepustijo nam, sami pa se fokusirajo na svoje cilje. Želimo si, da jim naša ekipa pomaga na poti do vrha sveta, do lune, do zvezd. Zvezdnato nebo pa v ozadju. In v zvezdah športne podobe. Morate se potruditi, da jih opazite. Kot zvezdne utrinke. Športniki nikoli ne smejo nehati verjeti v svoje cilje, sanje. Konec koncev, morda pa je kaj zapisano tudi v zvezdah.

Naš NFT ob 5. obletnici si lahko zagotovite in dražite na platformi Opensea.

Avtorja projekta: Jan Luxa in Axel Luxa

 

Avtorja NFT izdelka “Proelium 5th anniversary” sta profesionalna atleta. Jan je večkratni državni prvak v troskoku, Axel pa večkratni državni prvak v skoku v višino.

“Grafično oblikovanje ter šport se ne povezujeta toliko, da bi bile nekatere stvari lažje ali težje, ker igra tukaj največjo vlogo kreativnost. Pravzaprav nama je bil tole malo bolj zapleten izziv, saj sva hotela na čim bolj zanimiv ter unikaten način prikazati Proelium v eni sliki. S končnim izdelkom sva zadovoljna. Vanj sva vložila kar veliko dela, da bi prikazala čim več vidikov Športne agencije Proelium. Mislim, da sva jih na malce abstrakten način kar zadela. Slika prikazuje bojevnike (agencijo Proelium), ki varujejo športnika pred zunanjim svetom (zunanjimi motečimi dejavniki), da se lahko on  nemoteno osredotoča na svoje cilje in lažje stopa po poti uspeha. Mislim, da bili taki pogoji za vsakega športnika zelo koristni, saj bi se lahko lažje osredotočil na treninge in tekmovanja, brez da bi skrbel za ostale probleme.”

sponzorstva, pridobivanje sponzorjev, sponzoriranje, mladi upi, akademija, mentorstvo, učenje, povezovanje, pomoč, športna znamka, blagovna znamka, brand, branding, izbraževanje športnikov, športna izobrazba, razvoj športnika, šport in manadžment, Izobraževanje trga, športna agencija, dualna kariera, štipendija, športna štipendija, podpora športnikom, pomoč športnikom, konec športne kariere

POVEŽI SE Z NAMI