Novice2021-01-24T22:11:15+01:00

   NOVICE PROELIUM

Druženje z LEGENDO v Europarku

Marcos Tavares bo v nedeljo odigral svojo zadnjo tekmo v dresu NK Maribor. V ponedeljek, 23. maja, torej po njegovi zadnji tekmi, pa ga boste ob 17. uri zvesti oboževalci lahko pozdravili in mu osebno čestitali na dogodku Meet&Greet v Europarku. Obiskovalci si boste lahko zagotovili tudi podpisan izvod Tavaresove knjige Legenda in se z brazilskim nogometašem fotografirali.

17 maja, 2022|
Banner Academy 543

HERVIS s podporo mladim, perspektivnim športnikom

V športni agenciji Proelium smo sklenili sodelovanje z mednarodnim podjetjem Hervis, ki ima petdesetletno tradicijo. Z njihovim motom "Get movin", ki predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenja, se naša agencija vsekakor lahko poistoveti, hkrati pa imamo z omenjenim podjetjem še nekaj skupnega: podporo in skrb za mlade, perspektivne športnike. Veseli in ponosni smo, da smo zakorakali v novo sodelovanje.

26 aprila, 2022|

Znani zmagovalci projekta #mojprviposel s podjetjem ProVital Diagnostika

Zadnjo nalogo v sklopu projekta #mojprviposel v Športni akademiji Proelium je našim mladim športnikom zastavilo podjetje ProVital Diagnostika. Skozi temo Moj prvi posel se športniki tekom nalog učijo, kako predstavljati sebe kot športno znamko, produkt ter podjetje preko družbenih omrežij. Pri zadnji letošnji nalogi so športniki razmišljali, kako predstaviti podjetje ProVital Diagnostika, ki se primarno ukvarja z dihanjem človeka ter testiranji le-tega.

21 aprila, 2022|

Še drugi od bratov Perčič osvojil naslov državnih prvakov

Mladi slovenski hokejist Matic Perčič je s svojo ekipo HK Olimpija Ljubljana osvojil naslov državnih prvakov U19. Za Maticem je, kot pravi sam, odlična sezona, katero je zaključil na vrhu, tako kot njegov brat Maks Perčič na Finskem. Prva sezona, ki jo je Matic preživel proč od doma, je bila za 16-letnega Matica zanimiva izkušnja.

17 aprila, 2022|

Maks Perčič s svojo ekipo na Finskem osvojil naslov državnih prvakov U18

Slovenski hokejist Maks Perčič je z ekipo Kiekko Espoo osvojil naslov državnih prvakov na Finskem do 18 let. Medtem ko je z ekipo U20 že zaključil sezono, so ga vpoklicali na pomoč pri selekciji do 18 let. V preteklih tednih je z njimi treniral in igral. Na zadnjih treh finalnih tekmah je veliko prispeval k temu, da se je njegova ekipa na koncu veselila naslova državnih prvakov. Z Maksom smo se pogovarjali o tekmah in reprezentančnih planih, ki ga čakajo v nadaljevanju.

10 aprila, 2022|

Maj Premzl z visokimi cilji tudi v nadaljevanje sezone

Naš mladi teniški igralec Maj Premzl se je v preteklih tednih mudil in zmagoval na turnirjih na Cipru in v Vrsarju. Sam pravi, da je z igro in s svojimi predstavami zadovoljen. Čez dva tedna ga že čaka nov turnir na Slovaškem. Maj nam je zaupal podrobnosti o dogajanju v preteklih tednih in njegovih planih in ciljih za naprej.

9 aprila, 2022|

INSTA NOVICE

INSTA NOVICE

Go to Top