Organizator nagradne igre je Športna agencija Proelium. Na instagram profilu @proeliumsportsagency in na Facebook profilu »Proelium sports agency« lahko v mesecu decembru, sodelujete v nagradni igri in se potegujete za štiri praktične nagrade (1. paket športne agencije Proelium, 2. košarkarske hlačke 2017, 3. dres in kopačke podpisane iz strani Marcosa Tavaresa, 4.) podpisana NBA kapa iz strani Gorana Dragića).  Zaželjeno je da kliknete “follow” instagram profila oziroma “všečkate” Facebook stran, tako se potegujete za eno izmed nagrad. Vrednosti nagrade ni mogoče izplačati.

Nagrade:

  1. Proelium paket (objava nagradne igre – 6.12.2020, žreb: 12.12.2020)
  2. Kratke hlače slovenske košarkarske reprezentance 2017 (objava nagradne igre – 13.12.2020, žreb: 19.12.2020)
  3. Podpisana kapa NBA Finals 2020 iz strani Gorana Dragića (objava nagradne igre – 20.12.2020, žreb: 28.12.2020)
  4. Podpisan dres in kopačke iz strani Marcosa Tavaresa (objava nagradne igre -03.01.2021, žreb: 10.01.2021)

2. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri

V nagradni igri, ki poteka na instagram profilu @proeliumsportsagency in na Facebook profilu »Proelium sports agency«  lahko sodelujejo fizične osebe, ki imajo v času trajanja nagradne igre stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in so starejše od 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani.

3. Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri sodeluje vsak, ki na instagram profilu @proeliumsportsagency in na Facebook profilu »Proelium sports agency«  v komentarju pod objavo nagradne igre komentira (ali označi prijatelja), zaželjeno je da klikne “follow” (všeč mi je) oz. sledi profilu. S tem, ko oseba sodeluje v nagradni igri, soglaša tudi s pravili in splošnimi pogoji sodelovanja. Vsak posameznik lahko z enim Instagram oziroma Facebook profilom večkrat označi prijatelja ali komentira objavo, a kljub temu je lahko njegov komentar izbran le enkrat. Organizator si dopušča pravico, da iz nagradne igre izloči vse komentarje, ki so po mnenju organizatorja žaljivi, nadležni, grozeči, zavajajoči, nespodobni ali prostaški, ki na kakršenkoli način kršijo pravice drugih uporabnikov, skrbnika ali znamke kot pravne osebe, so klevetniški, vsebujejo sovražni govor v zvezi z rasno, spolno, versko, politično ali narodno pripadnostjo oz. kakorkoli drugače žalijo določeno skupino ljudi, vsebujejo nagovor komercialne narave, ki ni v skladu z znamko, ali nagovor k dajanju donacij/prostovoljnih prispevkov. Posameznik lahko sodeluje v eni ali v vseh štirih nagradnih igrah.

4. Nagradni sklad in podelitev nagrad

Organizator bo izžrebal štiri različne posameznike kateri bodo prejeli eno izmed nagrad. Nagrajenec bo naključno izžreban s pomočjo spletno dostopnega orodja: https://wheelofnames.com/ Nagrajenci bodo obvestilo o nagradi prejeli prek javnega Instagram ali Facebook sporočila (označeni bodo v komentarju pod objavo nagradne igre). Nagrade niso zamenljive za denarno protivrednost ali za druge izdelke. Kakršnikoli podatki, ki jih bo nagrajenec poslal organizatorju, bodo uporabljeni zgolj v namene predaje nagrade in jih organizator ne bo hranil ali dalje obdeloval.

5. Končne določbe in odgovornost organizatorja

Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah nagradne igre bo organizator udeležence obveščal z objavami na Instagram ali Facebook profilu. Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:, nedelovanje instagram strani @proeliumsportsagency in Facebook profila »Proelium sports agency« ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge,- kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri,- kakršne koli posledice ob koriščenju nagrad.

Maribor, 1.12.2020.